Culinaire Cruise
Op onze luxe Comfort Blue Cruise bent u te gast op een varend boutique hotel/restaurant en geniet u van heerlijke gastronomische verrassingen terwijl het schip langs azuurblauwe onontdekte baaien vaart. Wist u ook dat u heerlijk vegetarisch bij ons aan boord kunt eten? Daarnaast houdt onze kok ook rekening met voedsel intoleranties, zoals een gluten allergie.
En wist u al dat onze reisorganisatie de prestigieuze Blue Voyage Cuisine Cooking Competition heeft gewonnen? Een deskundige jury beoordeelde onze culinaire kwaliteiten als de beste van alle blue cruise schepen. Klik hier en lees er meer over.
U kiest niet alleen voor deze cruise met een klein intiem gezelschap omdat u van het leven, lekker en gezond eten houdt, maar ook omdat een culinair en bourgondische aspect een belangrijke rol speelt in uw leven. En u bent natuurlijk avontuurlijk ingesteld en een levensgenieter. Aan boord treft u gelijkgestemde liefhebbers. Kookliefhebbers komen aan hun trekken, want u kunt altijd een kijkje nemen in de kombuis. Aan boord van uw varende hotel, verzorgt de bemanning u helemaal en is alles inbegrepen bij de prijs. Ook zeilt de bemanning het schip echt. Dus al zeilend langs de mooiste kusten met de wind in uw haren, verwennen wij u met lekkernijen, prachtig gepresenteerd op het sfeervolle achterdek.
Uitgebalanceerd reisarrangement
Wij adviseren om op vrijdag heen te vliegen, zodat u de reisdag kunt acclimatiseren. Zo voorkomt u een vermoeide eerste dag op het schip. Op zaterdag stapt u dan uitgerust aan boord om direct volop van de cruise te gaan genieten.
Waar vandaan vertrekt deze cruise?
Vanuit Bodrum, het Saint Tropez van Turkije, langs de zuidwestkust of langs de Griekse Dodekanesos eilanden. Deze Comfort Blue Cruise met dit unieke culinaire karakter wordt exclusief uitgevoerd op het zeilschip Sila of Xenos II.
Route
Afhankelijk van uw voorkeur zeilen we in Griekenland of Turkije. Een route langs de Turkse zuidwestkust kenmerkt zich zeilen, relaxen, prachtige natuur en mooie baaien. Of u kiest een vaarroute waar ook diverse haventjes liggen om cultuur te snuiven. U mag zich uiteraard ook door ons laten verrassen. Alle routes zijn mooi en zeer aan te bevelen.
Vertrekdatum
De vertrekdag is op een zaterdag, van eind april tot begin november. Vraag de eerstvolgende datum van de Culinaire Cruise bij ons aan.
Verzorging aan boord is op basis van ultra all inclusive. Dus naast de culinaire verrassingen, zijn de drankjes (ook bier en goede huiswijnen) met de luxe tussendoortjes allemaal inbegrepen.
Uw vlucht en prive transfers zijn inbegrepen.
Families en groepen kunnen het schip exlcusief met de bemanning ook geheel prive afhuren.
Verlenging in boetiekhotel
Op vrijdag voorafgaand aan de cruise reserveren wij in het pittoreske Su Otel uw eerste overnachting. Lees hier informatie over de mogelijkheden in onze boetiekhotels.
Specifieke hut boeken
U kunt op aanvraag en voor een meerprijs van € 50,- per hut specifiek boeken voor een: boeghut (de grootste hutten), middenhut (extra opbergruimte voor een of twee harde koffers), een achterhut (ramen met uitzicht op zee vanuit uw bed).
Speciale wensen
Bent u vegetarisch of wel een visliefhebber? Heeft u een dieet, allergie of voedesel intolerantie? Geef dit bij uw boeking en de kok houdt rekening met uw wensen.
Als u een specifieke wijnvoorkeur heeft, kunt u een wijnarrangement bij boeken. U kunt de mogelijkheden van te voren bij ons opvragen.
Foto's
Klik hieronder in de galerij op de kleine foto's voor een vergroting. U ziet slechts een greep uit de vele culinaire verrassingen aan boord.
Tijdens de culinaire Comfot Blue Cruise verblijft u op het schip Sila (Zoover Gold Award winnaar) of Xenos II.